atilanet's FotoPage
atilanet
By: atilanet atilanet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Dec-2008 05:19 Email | Share | | Bookmark
Mia Darysa

 
 
 
View all 6 photos...
Alhamdulillah...syukur ke hadrat Allah swt..dengan limpah kurniaNya,permata hatiku yang kedua lahir pada 10/12/2008 pada 9.23am.berat 2.96kg.hrmm..dah dua dah anak aku.Syukur...Sepatutnya aku induce kol 8am pagi yang sama tapi contraction rasa kuat gila dalam kol 3 pagi..ingat biasa2 je..siap singgah drive thru Mc D beli bekfes madagascar...muahahhahah..kol 5.30 baw masuk spital..segala2nya cam cepat je walaupun sakitnya..hrm tau2 jela..epidural pun tak sempat amik..doc pun terkejar2 sebab baby da nak kuar sangat..syukur sangat..kalaula arwah atok sempat tengok cucu dia nie..tapi takpela da ketentuan tuhan..nama..selepas berhempas pulas memerah otak baw la dapat kata putus ..MIA DARYSA..maknanya ratu kepunyaanku..ewah!..guys..nanti aku hapdet lagila..cuti lamakan..tapi maybe dalam blog la..


Monday, 30-Jun-2008 00:56 Email | Share | | Bookmark
Alfatihah

Alfatihah buat arwah ayahanda tersayang..Abdul Aziz bin Baharuddin yang kembali ke rahmahtulah pada 12 Jun 2008.. Semoga rohnya dicucuri rahmat..Betapa aku rasa kehilangan yang amat sangat..kesedihan yang sangat 2 tak dapat diucapkan.Tiada lagi ayah bermakna tiada lagi kata2 nasihat ayah , gurauan ayah, peluk cium ayah.Hanya doa yang dapat angah berikan pada ayah..Semoga ayah tenang di sana..Amin


Monday, 25-Feb-2008 05:19 Email | Share | | Bookmark
mommy daddy iris

live n loud concert
 
 
View all 23 photos...


Tuesday, 22-Jan-2008 02:23 Email | Share | | Bookmark
iris iris iris

nak tumpang??
 
anak daddy
View all 24 photos...


Sunday, 28-Oct-2007 15:23 Email | Share | | Bookmark
raya :-)

pagi raya yg syahdu
 
akil n iris
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net